Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Den gode skilsmisse af Irma Laudridsen

Skilsmisser og om de kan være gode -

 

Irma Laudridsen
Den gode skilsmisse - findes den

373 sider

Kr. 229,95

Forlaget Cadeau

I interview-form beretter bogen om 11 par, der af forskellige, omend ofte lignende årsager, bliver skilt fra hinanden. Og det er netop de små, finde nuancer i skilsmissernes årsager, der udgør det rum, som forskellige mennesker har skabt med hinanden i tidens løb. Og det er DET, der giver bogen liv.
Bogen er noget af en mursten at have i hånden, og den er trykt på underligt, glittet parpir. Det er til gengæld også det eneste, negative, vi kan finde i bogen, som indeholder lange forløb i parforholdenes samvær og den lange opvarming til en skilsmisse.
Man genkender sig selv i mange af de tanker og overvejelser, der udgør faremomenterne i et parforhold og op mod kuldsejlingen. Alene af den årsag er den værd at investere i, idet vi på en naturlig og ganske ukompliceret måde hører om årsagerne til de enkelte parforholds skilsmisse -, og hvis man vil undgå skilsmisser, så skal man nok styre uden om dem - eller i hvert fald træde meget varsomt her,
Det er jo ikke sikkert, at man skal undgå skilsmissen, for som en af bogens interviewede fortæller, at går det ikke godt, og har man lyst til at blive skilt, så skal man gøre det. Underforstået -, man kan få rigtig megen tid til at gå med at træde vande og rende frem og tilbage i hinandens følelsesgryde, som man selv udsplattet havner i gang efter gang, hvis ikke man er stærk og passer på.
Vi får en masse historier, om hvorledes utroskab, en ex, dominans og et hav af andre ting kan være årsager til skilsmisser, såfremt man ikke som partner netop værdsætter sin partner og gør sig fri af det, der skaber gnaven, bøvl og ballde i forholdet. Forfatteren er rigtig god til at få alle tanker og følelser ud af de interviewede -, også selv om de forsøger at smutte udenom. Bogen er en stor gave til alle, der har lyst til at spejle sig i andre, der har været igennem en skilsmisse - eller er på vej - for at få legaliseret, hvad det er, man selv slæber rundt på af tanker og følelser og måske tror, man er den eneste, der har det netop sådan med det og det. Undervejs i bogen når nogle af de interviewede frem til erkendelser i sig selv, og disse erkendelser smitter overraskende direkte af på læseren, der ofte kan overføre de interviewedes situationer til lignende eller næsten lignende situationer fra ens eget bagland.
En flot og fyldig bog.