Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

På pilgrimsrejse PDF Udskriv Email

 
 
 
Ingrid Ma Shantic Andersen
På pilgrimsrejse
255 sider
Turbine
 
At finde fred i sjælen handler om at søge hen mod accepten af sig selv. En af metoderne er at gå på pilgrimsvandring. Mange forbinder denne vandring med en træning på Hærvejen og så ellers afsted til Caminoen.
Denne bog lærer os og giver os inspiration til at finde helt andre lokationer i verden, hvor man kan få rejst sig selv igennem og forsøge at nå frem til sit inderste væsen.
Vi får en masse virkelig brugbar information om måden at rejse på, om de herberger og sovesteder, man kan finde undervejs, og så får vi i tilgift en masse, spændende historier om pilgrimsrejsernes historie, om årsagen til vandringerne, rejsebeskrivelser, kort og en masse baggrundsviden om så vidt vi kan se alt, hvad man behøvet at vide som pilgrimsrejsende.
Bogen er glimrende illustreret med fine billeder af de lande og lokationer, man kan rejse mod. Det bedste ved bogen er næsten, at man får inspiration til, at pilgrimsrejser er mange ting. Og udover at finde de velkendte og hellige steder rundt om på kloden, så KAN man også udmærket finde sine egne lokationer og gøre dem hellige og måske standse ved et lille smukt bjerg eller en bunke sten i England og gøre dette sted helligt for sig selv.
En dejlig og inspirerende bog.