Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Drengene i grotten PDF Udskriv Email

drengene i grotten - bog

Matt Gutman
Drengene i grotten
304 sider
HarperCollins

Spændende spændende. Naturligvis måtte den komme den her bog, der lægger op til et filmmanuskript. Lige så dramatisk, det var at følge med i drengenes redning fra grotten i Thailand i 2018, og ikke mindst verdens higen efter at følge med, lige så spændende er det at følge en bog, der er rig på detaljer og billeder, som vi hidtil ikke har set.
At der var store konflikter mellem forskellige nationaliteter af dykkere, det ved vi, og her i bogen får vi en meget detaljeret beskrivelse af de konflikter. Set i det lys var det da også et utroligt mirakel, altså et dobbelt mirakel, at redningsaktionen lykkedes.
Bogen giver inspiration til og lærdom om, at en misson KAN lykkes på trods af forskelle, på trods af konflikter, når målet, forskellen på liv og død, er til stede.
Nogle vil kalde det held, at alle blev reddet ud af grotten. Set i lyset af, at held opstår som en blanding af forberedelse og muligheder, så ER bogen enormt spændende og meget svær at lægge fra dig, og hvem siger også, at man skal det.