Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Tre timer PDF Udskriv Email

 

 

 

 

 

 

 

 

Tre timer: til at redde dem, du elsker

 Rosamund Lupton
Tre timer
431 sider
Turbulenz

 

Der er action og smæk for skillingen og masser af psykologisk drama i denne spændingsbog, hvor en afsides beliggende skole bliver udsat for et voldeligt angreb, og hvor der pludselig kun er tre timer til at afværge den totale katastrofe og tre timer til at forsøge at redde hinanden og ens elskende.
Bogen er superaktuel, og udover at den er fyldt med spænding, så kommer den fremragende rundt om de urinstinkter, der vælter op i os, når vi er meget tæt på at miste livet, og hvor det er sammenholdet, kærligheden, overlevelsesinstinktet, der tæller.
Hylende sirener, skræmmende sms-er, kærestesorger, læreres desperate forsøg på at berolige deres elever. Altsammen har forfatteren flettet sammen på fin og læseværdig vis. Også med et twist eller to af overnaturlighed og det, man i gamle dage og i visse kirker stadig kalder for dæmoners angreb på menneskeheden.
Vi får en del at tænke over i bogen her, der presser os selv og vore nerver ud i diverse afkroge. 
Læs f.eks. om vicesheriffen der opofrende og uden tanke på sig selv kæmper for at redde andre. Læs også om de overvejelser, folk gør sig, når de forsøger at redde deres kære.
Stof til eftertanke og stof til at komme ned omkring sig selv, sin egen etik, moral og samvittihed.
En meget velskrevet, intens og engagerende bog.