Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Intet PDF Udskriv Email
INTET af Catherine Ryan Howard
Catherine Ryan Howard
Intet
342 sider
Zara 
 
Kan man tillade sig på dansk at kalde en spændingsroman for mindblowing, så lad os kalde den det. Fra første side bliver man suget ind i et djævelsk spind i en syg mands hjerne. På jagt efter forløsning og sin egen undslippelse af fortiden, som han havde lagt bag sig.
Den gik bare ikke.

Forfatteren har skrevet en thriller helt ud over det sædvanlige, idet vi fra nogle af de første sider stifter bekendtskab med Intetmanden. Der på en hylde i en forretnings bogreol finder en bog om ham selv. Skrevet som erindringsbog af en 32-årig kvinde som tyve år tidligere lige akkurat undslap at blive hans offer.
Hun har svoret at finde ham, og nu har hun altså skrevet en bog om Intetmanden - i forsøget på at få sat fokus på historien igen.

Intetmanden bliver nu, for ikke at blive afsløret nødt til at finde forfatteren for at gjorde, hvad han ikke fik gjort dengang. For hun ved ganske enkelt for meget, og næste skridt kunne meget vel blive, at hans navn kommer frem.

Så nu begynder de to en jagt på hinanden.

Og det er ikke kedeligt, skal vi hilse og sige.

Det er en af de bedste thrillere, vi har læst i år, fordi plottet er så originalt, og fordi vi kommer dybt ind i en seriemorders psyke og tanker. Det er spændende at læse en bog fra en kynisk seriemorders syn, og der er ingen tvivl om, at det nok vil øge læserens behov for kvalitet i kommende thrillere.

Bogen er også spændende lavet, idet den, afhængigt af handling og synspunkter, er sat med forskellige skrifttyper, så man hurtigt kan finde ud af, hvor vi nu befinder os, hvilken synsvinkel, vi nu befinder os i.