Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Hotel Portofino PDF Udskriv Email
Hotel Portofino af J.P. O'Connell
J.P. O´Connell
Hotel Portofino
384 sider
Hr. Ferdinand


Nu er vi næsten tilbage til Badehotellet, men denne gang er handlingen henlagt til tyvernes Italienske Riviera, der bærer byen af samme navn.
Rige mennesker vandrer vandrer ind og ud af hotellet, snobbede, fine, krævende og alt det, som man ikke lige kan forudse, når man som nybagt, britisk ejer, Bella Ainsworth, har kunnet forudse.
Hvordan tager hun så det? Og hvordan tager de forkælede gæster, aat Bella mangler både penge og personale og samtidig er skydeskive for en udspekuleret og korrupt lokalpolitiker.
Det spændende ved sådanne plots er altid, om det også denne gang lykkedes for den gode at vinde over den onde.
Og hvilke midler, der tages i anvendelse på vejen.

Som tv-seere kan vi så glæde os til, at der snart bliver premiere i Danmark, og så bliver det jo helt spændende, om vi slutteligt kan sammenligne den eller til paralleller til det elskede, danske Badehotel på Vestkysten.

Der er noget ganske charmerende ved at komme hundrede år tilbage til de brølende tyvere, hvor velhavere på den italienske riviera kappes om at være de glade givere.

Bogen er, må vi så erkende, ikke specielt charmerende skrevet. Der er for meget feelgood over det hele og lidt for søgte og uinteressante vendinger i sproget.

Bella sad ved sit toiletbord og børstede de sammenfiltrede knuder ud af sit hår.

Hendes store, tunge bryster og den våde, mørke plet mellem hendes ben lod sig ikke skjule.

Bella rejste sig...., men han han standsede hende, tog hende ind i sine arme.

Så overraskede hun sig selv.....

Sådan noget.
 
Vi får så til gengæld nogle gode grin undervejs, idet vi opdager hysteriet, når vi læser om en fru Nådes hysteri, da hun til morgenmaden erfarer, at abrikossyltetøjet og marmeladen er byttet om.

Det er nu meget sjovt og også lærerigt, idet vi naturligvis griner af os selv, idet vi ser os selv i lignende, latterligt krævende situationer.
 
Hotel Portofino er bestemt ikke stor litteratur. Det behøver det nu heller ikke at være for at være baggrundstæppe for en TV-serie, der har fået premiere i andre lande, og som nu er på vej til at underholde os.