Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Den fortabte PDF Udskriv Email
Den fortabte af Kim Larsen
Kim Larsen
Den fortabte
288 sider
Skriveforlaget
 
En velskrevet og gennemført science fiction-roman, hvor fremmede væsener, magthavere, jordlignende planeter fylder - og fylder godt. Der er stavefejl hist og pist, eksempelvis på side 45, hvor to store mænd med tatoveringer af en virkelig dårlige kvalitet støder øjnene og på side 49, hvor risikerer staves uden R.
Ærgerligt og irriterende.
Kan man leve med den slags, så er bogen ganske interessant, hvor vi kommer på ture til både Det ydre Rum, Peru, Geneve, Bejing og andre eksotiske steder, der hører en spændingsroman til, men som også qua mange forskellige lokaliteter sætter læseren i helikopterperspektiv over en sammenhængende verden -, set fra det ydre rum.

Handlingen er udmærket, og den skal vi ikke røbe mere af end, at Dr. Hans Bilthoven under en videnskabelig ekspedition bliver bortført af væsener fra en fremmed planet. De fremmede væsener er kommet til jorden for at undersøge vores måde at leve på - på både bestialsk og udspekuleret vis.

Et af formålene med bogen er, at forfatteren, der har forsket på frem af verdens kontinenter er at sætte spot på den biodiversitet og det miljø, vi som mennesker burde været optaget af. Og som man som udenforstående - som f.eks. rumvæsenerne - kunne undre sig over, at vi som mennesker på en skrøbelig jordklode ikke er mere optaget af.