Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Kuglen der ikke ramte PDF Udskriv Email
Kuglen der ikke ramte af Richard Osman
Richard Osman
Kuglen der ikke ramte
432 sider
Cicero
 
Det er nogle rigtigt skægge, excentriske karakterer, der gør serien her til et hit, læsning man ikke er helt vant til, og som giver læseren nogle gode timer i kluklatterens og overraskelsernes univers. 
Kuglen der ikke ramte er tredie bog i torsdags-mord-serien. 
Mens der for nogle af bogens personer er kærlighed på programmet, ja så er der hjertesorg for andre.
Underforstået, den underholdende og begavede bog afspejler den virkelighed, vi vist alle kender. Livet går op og ned. Der er taget afsæt i det alment, menneskelige univers, hvor surhed, hurtighed og en lidt akavet easy-go-lucky-stil fylder godt hos firkløveret Elizabeth, Joyce, Ibrahim og Ron.  
Det er tydeligt, forfatteren har haft en fest med at finde på og lader i sit plot indgå så forskellige emner som tv-shows, kryptovaluta, en gammel KGB-officer, forsvundne penge og en narkohandel.
Bogen er hyggelig, sjov og charmerende. På grænsen til feel-good, men man har det sjovt under læsningen, og vi synes ikke, det var anstrengende på nogen måde at komme igennem den store bog, som det ellers er tilfældet med meget i genren.
Elizabeth viser igen sine talenter frem som tidligere spion, Ron med den hårde, street-smarte facon, Ibrahim brillerer fortsat med sin visdom og intelligens, mens Joyce så vil være meget klogere end folk regner hende.
Der er drøn på i bogen, der foregår rigtig meget, det er som om forfatteren har haft så meget på hjerte, at det SKULLE ned i en stor bog. Man skal holde tungen nogenlunde roligt i munden for at følge med i en handling, der er lige så hurtigt ude over stepperne, som navnene er mange.
Men er man indstillet på det, SÅ har man en bog med et godt vid og et godt bid. OG - man keder sig aldrig.