Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Fem år senere PDF Udskriv Email
Fem år senere af Rebecca Serle
Rebecca Serle
Fem år senere
291 sider
Politkens Forlag/
 
En sød pageturner, du roligt kan tage med på påskeferie og bruge et par timer på i liggestolen i syden eller i sommerhuset. Den er oplagt som romance-underholdning.
Ofte gaber man sig igennem romance og feel good. Den her lægger sig midt imellem og gør det, så man føler sig både godt behandlet af forfatteren og berørt.
Man når lige at blive lidt ærgerlig over, at forlaget har kaldt den amerikanske udgave for Five Years Later, mens den korrekte titel er In Five Years, hvilket giver en helt anden mening.
Det er til gengæld også, hvad der kunne trække ned for den skarpsindige, der har behov for at finde fejl, hvilket vi naturligvis ikke har:-))))
Anmeldelserne rundt om har ikke udelukkende været positive, og det kan undre.
Det KUNNE være, fordi slutningen er ganske forudsigelig.
Man skal dog efter vores mening anskue bogen som en i genren, der netop ikke trætter, og hvor skrivehåndværket bliver båret frem af smuk, tæt og frodig prosa - en blandring der ellers er ret lidt af på markedet. Og hvor følelserne står i kø for at berøre læseren og komme ud over rampen.
Det er flot.
Dannie er planlægger. Alt er minutøst tilrettelagt. Den side af os sel kender mange af os vist alt for godt. Hun og kæresten bliver forlovet samme aften, hun er på vej mod drømmejobbet. Og en lækker lejlighed er i sigte.
Nu sker der så bare det, at Dannie får en drøm om, at hun vågner op i anden lejlighed og er forlovet med en helt anden mand. Hun finder ud af, at det er noget, der vil ske fem år ude i fremtiden. Dannie blev ikke overraskende rystet over denne drøm. Og så er det, der sker ting og sager.
Bogen er meget veldrejet og under overfladen handler den om den personlige udvikling, man kan gennemgå, hvis man bryder op med sin konformitet, sin behov for konformitet og tager chancen, når den er der, og bevæger sig et nyt sted hen i livet.