Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Detektormanden PDF Udskriv Email
Detektormanden af Jens Jørgen Hansen
Jens Jørgen Hansen
Detektormanden - hvidt tidevand
355 sider
Hovedland
 
Der er altså virkelig noget fedt over gamle myter, savn, vandrehistorier og vidnesbyrd - specielt når de bliver lanceret og genforttalt i en spændingsroman.
Den nye roman af Jens Jørgen Hansen indeholder de ingredienser, der driver "de gamle røverhistorier" fremad.
I Detektormanden er Rene veteransoldat og ivrig detektorarkæolog. Han går og passer sig selv og sin nystartede haveservice, da han bliver kontaktet af en italiensk arkæolog.
Denne vil have ham til at samarbejde om at undersøge en næsten 2.000 gammel vandrehistorie om en galej, der i år 136 forliste med en broget flok af slaver, sømænd og romerske legionærer på en ugæstfri ø i Atlanterhavet.
Gruppens skæbne forbliver indtil nu ukendt, og det samme gælder for mænd, der godt 1800 år senere under den jugoslaviske borgerkrig angribes og havarerer nær øen.
 
 
Så de to kaster sig ud i ekspeditionen, uvidende om, at en brutal bande er på vej ned gennem Syditalien for at forhindre dem i deres foretagende. - Mere spændende kan det næsten ikke blive.
 Bogen er velskrevet og krydsklipper på en spændende måde mellem dengang for mange, mange århundreder siden og så år 2018, hvor nutidens ekspedition foregår.