Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Steve Jobs PDF Udskriv Email
Steve Jobs af Walter Isaacson
Walter Isaacson
Steve Jobs
628 sider
Gutkind
 
Det er noget af en moppedreng det her, og skal man åbnes lidt, før man giver sig i kast med den, kan man være lidt vittig og sige, at i første omgang kan man nøjes med billedteksterne. Hvor Steve Jobs siger, at store kunstnere stjæler, og at store idéer altid er blevet stjålet skamløst. At han efter en tur i Indien oplevede den vestlige verdens vanvid. At han var så perfektionistisk, at han havde svært ved at købe møbler. At han mener, at kunderne ikke ved, hvad de vil have, før de er blevet vist produktet. At hans kone var det følsomme anker i hans liv. At han erkender en vildt tåbelig scenefejl. At han nægtede at mødes med sin far. At han godt kan lide at befinde sig steder, hvor kultur og teknologi løber sammen. Og selv når han var på ferie, trak han sig ind i sit arbejde. 
Øjebliksbilleder af Steve Jobs. Det er smart med disse appetitvækkere på en stor og grundig bog om en af de tech-personligheder, vi alt efter temperament kan takke eller skælde ud.
Ellers er bogen en mammut af lige dele tekniske detaljer og beretninger fra de tech-scenarier og de historier, der førte til gennembruddet for adskillige af de teknologier og skærme, der er herskende i verden idag.
I bund og grund en ganske interessant fortælling om et menneske, der fra den spæde begyndelse i firserne og sin verdensberømmelse og produktlancering med sin facon både har skræmt og imponeret.
Forfatteren har rigtig godt fat i stoffet.