Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Stamina PDF Udskriv Email
Stamina af Max Ulrich Klinker
Max Ulrich Klinker
Stamina
540 sider
Brændpunkt
 
OMTALE: Max er rigtig god og spændende med sin pen. Igen har han forfattet en diger bog som direkte fortsættelse af Pastorala om væsentlige begivenheder under 2. verdenskrig. Er man glad for hans skrivestil, bliver man ikke skuffet over Stamina. 
Og er man glad for at læse litteratur og romaner om 2. verdenskrig, så er det her noget af en lækkerbidsken.
Vi følger livet blandt flyvere i de første år af krigen. Grin, grumhed, latter, sang, dødsforagt og alvor. Forfatteren er super til at gribe stemninger og miljøer, f.eks. da et tysk fly nødlander på en engelsk base eller med et godt indblik i briefinglokalet på flyvebasen eller, mere end historisk opsummering, da hovedpersonen og hans forlovede møder navnkundige Henrik Kaufmann i Washington.
Selv fortæller forfatteren, at mod er den egenskab, han værdsætter højest, hvilket da også er kendetegnende for ham selv, idet det kræver mod bog efter bog at holde fast i temaerne fra 2. verdenskrig. Men når modet så resulterer i succes, som disse bøger vitterligt er (kåret i 2021 som værende blandt de 25 bedste bøger det år), så tager man for alvor hatten af.
God gået Max.